Løbet tør for ord?

november 14, 2007 at 8:17 am Skriv en kommentar

En af mine trofaste læsere har spurgt mig om jeg mon er løbet tør for ord, siden der er lidt stille her på bloggen i øjeblikket. Nej, det er jeg ikke! Men jeg har lært et par nye:

Det ene er Vuggestuepest. Når man har trukket den længe nok, og barslen er ved at lakke mod enden, så begynder indkøring i vuggestue. Det siger sig selv. Det med pesten betyder at ens barn bliver syg. Det havde man regnet med. Så bliver man selv syg. Det havde man frygtet. Så bliver ens barn syg igen. En gang til. Så bliver man selv syg igen. Så tager ens barn en tur til – samtidigt med man selv lige snupper en gang mere. Modgang gør stærk. Nu har vi forhåbentligt Valbys stærkeste immunforsvar.

Det andet ord jeg har lært er Webpedel. Eller jeg har egentlig fundet på det selv. Det handler om at man tager en kæmpe portal i den ene hånd og en kost i den anden – og så bliver resultatet forhåbentlig en bunke let forståelig og let tilgængelig forbrugerinformation. Til den strategiske del af arbejdet har jeg oprettet en PBwiki, som min makker MP og jeg holder hinanden opdateret i. Smartere end at sende emails – men jeg forestiller mig at andre wikis kunne gøre arbejdet bedre? Eksempelvis en Mediawiki, som er den wikisoftware Wikipedia er bygget op i. 

Reklamer

Entry filed under: arbejde, Carmen, hjemmesider, It, Ord, vuggestuepest, wiki.

Tjek på ordene Flyt magten!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ord, ord, ord

Jeg kan virkeligt godt lide ord. Jeg kan lide at skrive dem, sige dem, tænke dem, og ikke mindst at kløve dem. Det gør jeg her.

Ord jeg har skrevet

Mine ord på Twitter

Feeds


%d bloggers like this: