Flyt magten!

november 15, 2007 at 8:54 pm 4 kommentarer

Så var der valg, og nu er det hele afgjort – eller hvad? På hjemmesiden Flyt et mandat har man startet en indsamling af bidrag til at købe en politiker til at hoppe fra højre mod venstre. På siden står der:

Her på hjemmesiden http://www.flytetmandat.dk kan du love et beløb som vil blive udbetalt til den første folketingspolitiker der forlader et af partierne Venstre, Konservative eller Dansk Folkeparti til fordel for et af oppositionspartierne eller Ny alliance. Et sådan skift vil skabe et brud med seks års blokpolitik og tvinge Venstre og Konservative til mere samarbejde over midten i folketinget.

Man bliver dog først afkrævet pengene, når “betingelserne for udbetaling er opfyldt”, hvilket vel betyder når en borgelig politiker bider på. I skrivende stund er der indsamlet 29.000 kr. fra 101 bidragsydere. Tilsyneladende tikker bidragene – de fleste på mellem 100 og 200 kr. – ind med 2 min mellemrum. Hvor meget mon der skal til før nogen hopper på vognen? Hvordan skaber gruppen mon kontakten til potentielle fløjspringere? Et meget interessant eksperiment!

Reklamer

Entry filed under: flyt et mandat, hjemmesider, Ord, politik.

Løbet tør for ord? Villy vinder

4 kommentarer Add your own

 • 1. Peter  |  november 18, 2007 kl. 5:40 pm

  Er det ikke ulovligt at opfordre til bestikkelse af politikere, for det er vel i grunden, det der er tale om med hjemmesiden “flyt et mandat”, når man vil købe en politiker til at vælte en lovlig valgt regering?
  Jeg overvejer at foretage en politianmeldelse af bagmændende til hjemmesiden.

  Svar
 • 2. Mads-Peter  |  november 24, 2007 kl. 12:29 pm

  Jeg ville gerne betale mange penge for at få et par mandater væk fra ‘the dark side’. Men spørgsmålet er om man vil have dem over på vores hold? Hvor meget vil man give for korrupt hjælp?

  Det er dog en skide god idé. Jeg håber næsten det virker, bare for at vise hvad højrefløjens idealer i virkeligheden er lavet af…

  Svar
 • 3. harning  |  november 25, 2007 kl. 10:26 am

  Og en oplagt mulighed for dem der ikke er stemmeberettigede – til alligevel at afgive en stemme 😀

  Svar
 • 4. Camilla Bruun Jakobsen  |  november 28, 2007 kl. 7:28 pm

  Tak for jeres kommentarer.

  Jo, det er temmeligt sikkert ulovligt, og nok heller ikke særligt praktisk med korrupte nyrøde politkere. Om ikke andet er det stærkt uetisk – men alligevel frygteligt interessant 🙂

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ord, ord, ord

Jeg kan virkeligt godt lide ord. Jeg kan lide at skrive dem, sige dem, tænke dem, og ikke mindst at kløve dem. Det gør jeg her.

Ord jeg har skrevet

Mine ord på Twitter

Feeds


%d bloggers like this: