Om mig

Mange af de pointer, du finder her på bloggen, er aha-oplevelser jeg har haft, når jeg har fordybet mig i brugerinddragelse, sociale medier, projektledelse, web … eller bare ord.

Jeg er nemlig cand.it i design, kommunikation og medier. Mit speciale handler om brug af sociale medier i sundhedssektoren og indebar bl.a. en dybdegående målgruppeanalyse og konceptudviklingen af et patientnetværk. Derudover har jeg skrevet et større projekt, der mundede ud i en række anbefalinger til virksomheder og organisationer, der overvejer at implementere et socialt medie. Jeg har en bachelor i Kommunikation og Italiensk fra CBS, og den røde tråd i min faglige profil er således kommunikation. Jeg interesserer mig bredt for kommunikation og web – især for sociale medier og hvordan man kan integrere social interaktion i virksomheds- og organisationskommunikation.

Jeg arbejder i Center for forbrug.dk, hvor jeg får lov at beskæftige mig med alt hvad hjertet kan begære af forbrugerkommunikation. Men det, der fylder mest er brugerinddragelse og brugerinvolvering, og jeg har bl.a. lavet en stor undersøgelse af barrierer og især muligheder ved at åbne op for forbrugernes input i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens webkommunikation.

Find mig på

K-Profil

Linked-In

Twitter

Reklamer

%d bloggers like this: